Zalen & events


Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Of een bijeenkomst in onze
vergaderruimte middenin de brouwerij? Je bent van harte welkom in onze ruime Brouwerij.
Of het gaat om een grote of juist een kleine groep: wij zijn de juiste plek en denken graag met
je mee over een bijeenkomst met zakelijke relaties of een etentje met collega’s.

Feestje te vieren


Verjaardag, trouwerij of andere festiviteit? Maak gebruik van onze arrangementen voor een wel heel speciaal feest in de brouwerij. Van ingetogen en sfeervol tot aan alle remmen los. Bij Brouwerij Dockum zijn de feestjes, bruiloften of besloten diners zoals je wenst.

Neem contact op

Vergaderen in de sfeer- en inspiratievolle brouwerij


Even weg van uit de standaard kantoorsetting doet vaak wonderen. Wij bieden daarom meerdere ruimtes aan waarin je met jouw gezelschap een evenement kunt organiseren. Naast de beschikbaarheid van deze ruimtes zorgen wij ook graag voor een borrel, lunch, diner, rondleiding en/of proeverij. Wij bieden ambachtelijke en huisgemaakte gerechten aan zodat je jouw gasten écht verrast.

Neem contact op

Kies jouw gewenste ruimte


De brouwkamer


De Brouwkamer is een geschikte locatie voor workshops, vergaderingen, discussies, brainstorms en andere informele of formele bijeenkomsten met uitzicht op de brouwketels. Het is sfeervol, gezellig en huiselijk ingericht.

We bieden uiteraard alle standaard benodigdheden op praktisch gebied in combinatie met goede service en hoogwaardige technische vergaderfaciliteiten. Alle audiovisuele apparatuur is aanwezig.

Het proeflokaal


Het proeflokaal is een sfeervolle, inspirerende, gemoedelijke en bruisende ruimte waar vele ideeën tot stand komen. Deze ideeën krijgen een extra boost door proeverij en rondleiding te combineren met de bijeenkomst voor meer inspiratie, ontspanning, netwerken en/of de dag leuk af te sluiten!

Het bovenlokaal


Deze sfeervolle ruimte is uitermate geschikt voor grotere groepen. Geniet samen met jouw familie, vrienden of collega's van een rondleiding en sluit af met onze heerlijke gerechten en verse speciaalbieren.